1/6

Welkom bij PIP Animal

PIP Animal is een jong, dynamisch bedrijf opgericht in 2011 door Eric en Ine van den Heuvel. Hun persoonlijke drijfveer om te streven naar minimaal gebruik van antibiotica heeft er toe geleid dat zij op zoek zijn gegaan naar methodes om dit te bereiken. Een belangrijke stap in het blijvend verlagen van het antibiotica gebruik op hun bedrijf is tot stand gekomen door de toepassing van de zogenaamde PIP (probiotica in progress) producten van de firma Chrisal. Eric en Ine zijn zo enthousiast geworden van de resultaten van de PIP producten op hun bedrijf dat zij in 2011 besloten hebben deze producten en de toepassing ervan met andere bedrijven in de veehouderij te delen.

 
Producten
Wat is PIP?
Wat is PIP?

Maart 2013 moest onze jongste dochter Eveline plotseling opgenomen worden in het ziekenhuis. Aangezien Eveline een dochter is van een varkensboer werd direct het MRSA protocol uit de kast gehaald.

Maak kennis met de PIP Animal Housing, 

en Probisana producten. 

Door het met een vaste regelmaat en continu toepassen van de PIP Animal Housing 

producten worden ruimtes en materialen tot in de diepste poriën gereinigd. Dit vermindert het risico op de aanwezigheid van pathogene bacteriën / ziekteverwekkers.